Bakkerij

In 1930 is Dhr. A Smit begonnen met een kleine bakkerij waar voornamelijk vulkoeken gebakken werden. Door deze vulkoeken heeft dit bedrijf zijn goede naam opgebouwd. Wij verkopen nog steeds 2000 vulkoeken gemiddeld per week.

 

 

In 1962 is de bakkerij overgenomen

tn_smit04

door de neef van Dhr.A Smit, Dhr.W.H.Smit deze heeft in 1973 de zaak grondig verbouwd en de winkel samen met zijn vrouw opgebouwd tot wat het nu is, een prachtige ambachtelijke banketbakkerij .

 

tn_smit02In 1990 kreeg de winkel een nieuwe uitstraling door onder andere een gekoelde toonbank te plaatsen. Die velerlei mogelijkheden bood en bied om een grote verscheidenheid in versproducten te presenteren.

 

 

 

In 1992 besluit Dhr. W.H.Smit zich terug te trekken uit het bedrijf en zijn zoon Dhr. W.M.Smit samen met zijn vrouw het bedrijf voort te zetten.

tn_smit01

Met veel nieuwe ideeën en producten gaan zij vol enthousiasme aan het werk.
In 2000 vonden zij het tijd voor een nieuwe uitdaging en kozen ervoor een andere weg in te slaan en een nieuw bedrijf te starten. Zij benaderde Eric Rülander, de huidige eigenaar, met het voorstel de winkel over te nemen, mede doordat hij al ruim 12 jaar werkzaam was binnen het bedrijf en de fijne kneepjes van het vak perfect onder de knie heeft.

Vanaf 1 januari 2001 runt Eric nu deze banketbakkerij onder de naam Banketbakkerij Smit.